INSTÄLLT! Impact and innovation – så får du genomslag på din forskningsansökan

Datum: 2017-11-22
Tid: 10.00 - 13.00
Plats: Samverkanshuset, Triple helix
Evenemanget vänder sig till: allmänheten - anställda

Inbjudan till Impact and innovation – så får du genomslag på din forskningsansökan

Sverige är ett av världens mest innovativa länder, mycket tack vare framstående forskning! I senaste forskningspropositionen ligger stor vikt på innovation och att få forskningen att förenkla vardagen. SLU och Umu Holding hjälper din forskning så att den kan bidra till att göra skillnad i samhället.

Vi vill bjuda in dig och andra forskare till ett lunchseminarium om hur du kan gå vidare med din idé.
Hur bedömer forskningsfinansiärer din idé och din ansökan? Hur kan SLU och UmU Holding hjälpa din idé att nå samhället? Vad bör du tänka på för att skydda dig och din upphovsrätt?
Seminariet avslutas med lunch och mingel. Ta gärna med dig en forskarkollega.

FÖRMIDDAGENS PROGRAM
10.00-10.05 UmU och SLU Holding välkomnar till dagens seminarium
10.05-10.35 Hur kan UmU och SLU Holding bidra?
10.35-11.00 Grants Office vid SLU och UmU, Karl Jäghagen och Annett Wolf
11.00-11.05 Bensträckare
11.05-11.30 Vinnova, Jan Sandred
11.30-11.55 Stiftelsen för Strategisk Forskning, SSF, Joakim Amorim
11.55-12.10 Avslutande diskussion
12.10-13.00 Mingellunch

Efter lunchen finns möjlighet att få hjälp med att kartlägga immateriella tillgångar i din forskning tillsammans med en representant från SLU eller UmU Holding.

TID, PLATS OCH ANMÄLAN
När: Onsdag 22 november
Var: Samverkanshuset/Triple helix, Umeå universitet
Anmälan: Senast onsdag 15 november till daniel.hoffman@slu.se

Seminariet hålls på engelska.

Notera ev matallergier och om du vill få hjälp med att kartlägga immateriella tillgångar i din forskning tillsammans med oss efter lunchen. Vill du ta med dig en kollega? Anmäl er båda.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in seminariet om det skulle vara få deltagare anmälda.

Arrangör: Umeå universitet Holding/SLU
Kontaktperson: daniel.hoffman@slu.se
Evenemangstyp: Seminarium
Lägg till i din kalender