Evenemangstyp: Seminarium

26 september kl 13.00–14.00

COST - EU-medel för forskningsnätverk

Seminarium Få tillgång till konferenser, möten och utbyten inom ditt forskningsområde! COST-nätverk erbjuder unika möjligheter för forskare på olika nivåer att bredda sitt kontaktnät ute i Europa. Under detta seminarium informerar en forskare med COST-erfarenheter om vilka möjligheterna är, hur man praktiskt går tillväga och fördelarna med att delta.

27 september kl 10.00–13.00

Science shop for university-civil society collaboration

Seminarium Hur kan vi utöka samarbetet mellan universiteten och civilsamhället för att skapa ett mer demokratiskt och hållbart samhälle? Välkommen till lunchseminarium om science shops med gäster från Aalborg universitet samt en workshop där vi diskuterar möjligheten att genomföra science shops vid Umeå universitet.

17 oktober kl 13.15–14.30

Ekonomi för ekonomer i EU-projekt

Seminarium Vi vill här informera om nyheter på området; ge tillfälle för ekonomiadministratörerna att ställa frågor och diskutera med kollegor som har projekt som rullar och/eller som är på väg in. Seminariet riktar sig till ekonomiadministratörer som har eller kommer att få EU-medel till sin institution/enhet inom kort.