20 november kl 08.45–15.30

AIMday Demokrati

Workshop Varmt välkomna till AIMday! En dag då organisationer, enheter och företag ställer frågor som rör den egna verksamheten till universitetets forskare – och diskuterar dem tillsammans. Varje fråga får en timme och dryftas i en grupp med bred kompetens. Höstens tema är demokrati.

21 november kl 10.00–14.00

Forskningsfinansiering från strukturfonder

Seminarium Hur ökar du chanserna att få finansiering från strukturfonder? Ta tillfället i akt och fråga! Under dagens seminarium får du möta representanter från olika strukturfonder, lära av goda projekt-exempel, samt ta del av såväl ansökningstips som vanliga misstag.

December 2018

4 december kl 13.15–15.00

VR kick-off för samhällsvetenskaplig forskning

Seminarium Planerar du att söka forskningsmedel från Vetenskapsrådet nästa år? Samhällsvetenskapliga fakulteten och Grants Office bjuder in till en informationsträff om vad du bör tänka på när du skriver en ansökan till VR.