27 september kl 10.00–11.00

Writing science: How to write papers that get cited and proposals that get funded

Föreläsning Grants Office och EMG bjuder in till en spännande timme med professor Joshua Schimel. Han har skrivit över 100 artiklar, varit tidskriftsredaktör, suttit i paneler för olika forskningsråd – och samlat sina erfarenheter i en populär bok med samma titel som dagens föreläsning. Värdefullt för alla forskare, från alla fakulteter, på alla karriärnivåer!

10 oktober kl 09.00–16.00

Intellectual property in academic research and commercialization of research results

Seminarium The Innovation Office at Umeå University, together with The Swedish Patent and Registration Office (PRV), would like to welcome PhD students, researchers and employees of the Faculties of Arts and of Social Sciences, and Umeå Arts Campus to a day of IPR seminars.

11 oktober kl 09.00–17.00

Innovation in academic research – Intellectual property rights and commercialization of research results

Seminarium The Innovation Office at Umeå University, together with The Swedish Patent and Registration Office (PRV), would like to welcome PhD students, researchers and employees of the Department of Physics, Department of Applied Physics and Electronics and other interested at the Faculty of Science and Technology to a day of IPR seminars.

20 november kl 08.45–15.30

AIMday Demokrati

Workshop Varmt välkomna till AIMday! En dag då organisationer, enheter och företag ställer frågor som rör den egna verksamheten till universitetets forskare – och diskuterar dem tillsammans. Varje fråga får en timme och dryftas i en grupp med bred kompetens. Höstens tema är demokrati.